Betonreparatie

Beton is een product wat ook periodiek onderhoud nodig heeft. Door roesten van de wapening of door het vergaan van de dilatatie is het mogelijk dat er lekkage ontstaat aan het balkon. Ook kan de dekvloer los laten of is de afwerk- of coatinglaag toe aan vervanging. 
 
Als de wapening in het beton gaat roesten drukt dit op den duur het beton naar buiten met betonschade als gevolg. Door het uithakken van de schadeplek, het behandelen van de wapening en het herstellen van de schadeplek met een epoxy of cement gebonden mortel wordt de schade hersteld. Afhankelijk van de grootte van de schade gebeurt dat handmatig of met een kleine bekisting.
 
Dan is het een goed moment om de specialisten van BETONmonteur ook om een vrijbljivend advies te vragen. 

Zij komen graag bij u langs om het schadebeeld op te nemen en om het plan van aanpak te bepalen. Door de samenwerking met HHI-metaalwerken kan het totale project voor u uitgevoerd worden.

 

Vochtdoorslag

Een balkon kan last hebben van vochtdoorslag. Dit wordt veroorzaakt doordat de bovenzijde van het balkon lek is. Hierdoor komt er vocht in de constructie. Dit vocht tast de wapening aan. Hierdoor kunnen er stukken beton naar buiten gedrukt worden. Buiten het feit dat dit de constructie verzwakt levert dit ook gevaar op voor de omgeving. 

Tijdig ingrijpen kan grotere problemen voorkomen. Hierbij valt te denken aan het aanbrengen van een (nieuwe) coatinglaag. Soms is het hier te laat voor en moet er een nieuwe dekvloer aangebracht worden. Een specialist van BETONmonteur kan bepalen welke maatregelen er nodig zijn om het vochtdoorslag op te lossen.
 
Wilt u aanvullende informatie? stuur een email naar :  info@betonmonteur.nl